22 december, 2006

Go' (h)jul

Jeg vil gerne ønske alle der kikker med her, en glædelig jul og et godt nytår.

Noget af det første der kommer til at ske i det nye år, vil være en gang sandblæsning.

...og så dukker der sikkert også billeder op af de første dele jeg har fået hjem fra Peter May i England.

21 december, 2006

Det ringede på døren...















Posten står derude - og han har mine hærdede aksler ned!!

Så kom de endeligt, de har været længe undervejs, men det er lidt min egen skyld - da amerikaneren jeg købte dem af sendte priser på transport, gik der "nærig Frands" i den. Jeg valgte den billigste udgave, der tilgengæld betød en tur med dampfærge over Atlanten - 12-14 uger! - men pyt nu er de her.

Jeg har også fået lavet det foreløbigt sidste pladearbejde. Jeg har lukket de indvendige huller bag rep. stykkerne i bagskærmene. Originalt er bagskærmen lavet på den måde, at "dråben" i bagskærmen er dobbelt - sådan forstået, at inde fra bagagerummet er der en lomme ned mellem inder- og yderskærm - en sand rustfælde. Nu er min bagskærm kun i et lag, uden inderstykke. Istedet har jeg lukket ind til bagagerummet men en flad plade på niveau med bagagerumsbunden. Så har jeg lavet et lille trekantstykke til at støtte "dråben", der ellers villle være noget sårbar.

18 december, 2006

Endeligt...

Efter mange tilløb, har jeg endeligt fået taget mig sammen til at lave instrumentbordet - om det har været fordi jeg ikke kunne lide at skære et originalt instrumentbord istykker, skal jeg lade være usagt - men det var da ihvertfald nuget der krævede visse overvejelser.

Men da jeg i weekenden så, at man kan købe et originalt til under 300 kr. på ebay, så var der ikke flere betænkeligheder.

Den måde jeg her har lavet det på, gør også, at jeg har opfyldt FIA's regler om ikke at ændre på bilernes grundlæggende design.

Men her er det så...instrumentbordet - endnu uden huller til instrumenterne.

Jeg tror det bliver fedt at se på!!! - selvom det nok ikke er den vej man skal kikke alt for meget!!


















15 december, 2006

Hvem sidder der bag skærmen?

Ja, hvis det er bagskærmen man mener, så kunne det godt være mig - jeg har nemlig siddet ved bagskærmen i aften.

Jeg har lavet de to rustne skærmbunde i begge sider. Palle leverede de to reperationsstykker med bilen, så de er begge nu på plads. Jeg mangler kun at lukke ind til bagagerummet nedenfra, med to smalle stykker plade.

Hvis der i med overskriften menes fjernsynsskærmen...så kunne det også godt være mig, jeg har nemlig fået den bestilte DVD fra årets GoodWood weekend, så jeg har siddet og set historisk race, så det kribler i fingrene for at få min på hjul.

Jeg har fået bestilt diverse Peter May stumper, hvis jeg er heldig, så når de at dukke op før jul.



















































10 december, 2006

Mere jul end hjul

Der er vist ved at gå jul i den - det er lidt svært at finde tid til at rode med biler i denne tid, men lidt bliver det da til.

En gammel bekendt hørte om, og så min svensker på nettet - han havde ellers besluttet, at han ville ha' en 4-hjulstrækker, men nu kan det være han vil ha' den her istedet - og jeg vil gerne sælge netop den til ham - det er en bil der ikke burde gi' de store problemer -- og den kommer ind i en opvarmet garage, hvor den kun kommer ud at køre i fint vejr - en oplagt og billig lille bil!

Jeg har gjort karossen helt klar til sandblæsning, bortset fra de to skærmbunde der skal skiftes - det må jeg se at få gjort i den fælgende uge - indimellem jule det ene og jule det andet...det skal altså ikke forståes somom jeg ikke ka' li' julen, for det kan jeg - der er bare mange arrangementer i ugerne op til jul, og så må bilen vente til januar.

Men når de to skærmbunde er lavet kører jeg den til "blæseren"

Jeg har forresten også lavet køleren - den er afkalket, trykprøvet og malet - lige klar til at blive taget i brug.