03 januar, 2011

Mere fedt...

...men ikke julefedt...jo, det er der også lidt af, men her skal det handle om held og tilfældigheder.

Jeg har jo købt den her Ducati motorcykel, og den vil jeg prøve at køre på i Århus midt i maj. Men det gør det jo ikke med en cykel, der skal også noget udstyr til.

Jeg søgte lige før jul først og fremmest på lædertøj, og fik bekræftet mine anelser om, at det godt kan gå hen og blive noget kostbart, så hvad gør man? Man søger selvfølgeligt på Ebay.

Efter nogen søgen omkring faldt jeg over den fedeste heldragt i læder, med alle de rigtige beskyttelser i ryg, skuldrer, på albuer, knæ og ben - og ydermere var målene såvidt jeg kunne måle mig frem til nogenlunde. Det helt sjove var, at den nærmest ikke var budt op i noget som helst og udløbet var meget tæt på.

Jeg fyrede et bud af, og fik den for 0,76 pund mere end den næsthøjeste byder og for stort set ingen penge - det var 3 gange så dyrt at få den sendt!!

Jeg var så lidt spændt på at pakke den ud og få den prøvet....og den passer fuldstændigt som var den syet til mig...det er SÅ fedt.

...og den passer lige til maskinen.

Faktisk følte jeg mig hensat til da jeg kørte på motorcykel tidligere, hvor jeg også kørte i en heldragt - lugten og fornemmelsen var fuldstændigt den samme.