04 april, 2011

Noget nyt gammelt og noget gammelt gammelt

Så er jeg vist ved at vågne op efter vinterpausen, der godt nok ikke har budt på meget andet end lige at skrue på gamle biler.

Jeg har bl.a. fået mit mandat som formand for MG klubben forlænget :)

Helt stille har jeg dog ikke ligget. Det nye medlem af racerstalden - Ducatien - har voldt lidt problemer. Jeg kørte den for efterhånden lang tid siden over til en gut på Fyn, som skulle hjælpe mig med at få den til at spille.

Det viste sig, at knastakslen var noget slidt, så jeg har været på indkøb på Ebay og i England.

Men bedst som jeg havde fået samlet alle stumper, blev min mekaniker syg, og han ved ikke hvornår han er klar igen, så jeg har hentet cyklen tilbage, og nu laver jeg den selv - med go' hjælp af Poul, Cylinderservice i Horsens.

Det er en helt ny og mindre verden - at lave motorcykel, men spændende om jeg får det til at køre ordentligt inden cyklen skal luftes i Aarhus midt i Maj.

...og så i lørdags fik jeg hentet "den grønne" hjem i garagen - egentligt var det min plan kun at lave lidt småting på den i weekenden, men så blev jeg alligevel fanget af arbejdet, og inden jeg fik set mig om, så var motoren pillet ud.

Jeg fik den lukket op, og fik set til de vitale dele indeni - og den ser fuldstændig perfekt ud - ingen slidmærker på knasten, perfekte lejer, et alt i alt tilfredsstillende syn.

...og det skyldes olien, det er der ingen tvivl om. Millers Oils laver en fremragende racerolie...ja, også en super olie til "almindelige" gamle biler, men racerolien lever fuldstændig op til alt hvad man kan forvente af en go' olie.

Også i gearkassen så det godt ud. Den nye NANO olie gør det også fremragende, ingen slidmærker nogen steder.

Nu har jeg jo godt nok tidligere skrevet, at jeg ikke vil lave nogen ændringer på bil eller motor til 2011, men nu er motoren åben, og jeg har samlet lidt specialting sammen, og nu tar jeg springet og opdaterer lidt. Det betyder, at jeg må en tur på Kurts rullefelt i Horsens, men det gør jeg også gerne...det bliver lidt spændende.

Jeg fandt også et lille levn fra mit uheld...et bøjet motorophæng - der er smæk på, når man tar sådan en tur.

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

Hej ole

Det ser spændende ud med både MC og Sprite, glæder mig til at se dig i/på kørertøjerne i Aarhus og på Jyllandsringen...... ;-)

Sportslig hilsen

PerD
Banechef Jyllandsringen & flagpost CRAA

4.4.11  

Tilføj en kommentar

<< Home