16 marts, 2010

Hvad skal vi gøre...

...os der ikke har en smøregrav i garagen?

Det har jeg gået og tænkt over i lang tid.

Men vi kunne jo f. eks. gøre sådan her. Jeg har netop indviet min nye rampe - kasse what-ever.

Det er simpelthen 4 kasser - de kan sættes sammen to og to, så de danner to ramper 3,25m lange - det ret geniale kommer så der, hvor de er med indbyggede spots, så der er et fint arbejdslys, når man ligger under bilen.

Jeg har i længere tid gået med planer om at lave en rigtig smøregrav, men der er nogle problemer forbundet med det - for det første er kommunen nærmest panisk berøringsangst overfor at give tilladelse til at lave en smøregrav - der er så mange miljøkrav der skal overholdes. Så kunne man jo vælge bare at lave den, men det er heller ikke helt problemfrit. Så er der længden. Hvis jeg skulle lave en smøregrav, så vil jeg ha den så lang, at jeg kan komme op af den i en fart, hvis der skulle gå ild i de olie/benzin rester der uværeligt vil komme sådant et sted, men jeg har ikke længde nok i den ydre garage til at jeg kan lave det forsvarligt, så... løsningen blev altså disse ramper i første omgang.


Ellers har alt omkring raceren ligget stille - bortset fra en del specielle stumper er på vej hjem fra England.

Der skal jo lige opdateres lidt på bilen.

Jeg har brugt noget af min tid på at forberede mig på et lille ekstrajob vi har planlagt i firmaet - vi starter op på bule/lakskade reperation i den nærmeste fremtid. Så jeg har været på bulekursus, og har efterfølgende købt noget af det værktøj der skal bruges, og så går jeg ellers og slår buler i diverse karosseridele - for så at rette dem ud igen - utroligt hvilke buler det kan lade sig gøre at rette - stort set så man ikke kan se den har været der. Forudsat lakken ikke har taget skade - hvis den har det, har vi investeret i malerudstyr, og en database, så vi kan blande stort set alle bilfarver, og lave en "spot" reparation.

Det er ikke meningen det skal være hovederhverv, men noget vi tager ind ved siden af.

Bare det vi har talt om det rundt omkring har allerede nu vist, at der er interesse for det, så det er fint.