12 juni, 2007

Der er ikke meget tid...

mellem to blade - nu er det allerede tid til igen at lave et MG blad, så det næste stykke tid bliver det kun til småting - som f. eks. her til aften, hvor jeg fik lavet forlygterne klar og monteret - og der er lys i!!!


Ok, det var lidt snyd - det var A'eren der leverede lyset.

Hvad har jeg ellers lavet? - jeg har fået venstre dør sat i, og den har meget fine mellemrum, og lukker fint.

Jeg har også fået benzinpumpe monteret i bagagerum, og imorgen eller på onsdag skulle jeg få en sending småting fra MG-Center i Støvring, bl. a. benzin slange, så jeg kan få lavet forbindelsen helt frem til motorrum.

Benzintank er også næsten monteret, jeg mangler kun lige at bore de sidste huller.

I lørdags var min kompagnon og jeg en tur i Berlin - på en fagmesse - det er ikke i sig selv så interessant her, men det interessante er, at vi holdt parkeret lige overfor noget der lignede en tribune, og med en motorvej lige foran. lidt længere nede lå der et hotel med et stort Mercedes logo på taget. Det viste sig, at vi var havnet lige midt i Europas første motorbane - Avus - prøv engang at slå det op på nettet, der er masser af informationr. Bl. a. brugte tyskerne etableringen af banen som prototype på produktion af den beton, der senere skulle brede sig ud over hele Tyskland i form af Deres kæmpe motorvejsnet - historisk interessant sted!!!