28 maj, 2012

Halløjsa for en vridemaskine...

Man skal ikke lægge sig ud med HMS...man skal ikke lægge sig ud med HMS.....her

Hvad er det så uenigheden drejer sig om?

HMS som jo er den toneangivende forening der styrer den historiske motorsport i Danmark, har lavet en ny politik for betaling for løb. Bundniveauet er forhøjet.

Det kan i og for sig være ok, men jeg har det bare sådan, at jeg bryder mig ikke om, at få noget trukket ned over hovedet. Beslutningen som så er ført ud i livet her første gang til løbet i Padborg, går ud på at alle skal betale mere (100 kr. plus moms - så det er ikke beløbet jeg anker over) og det skal alle betale mere så vi alle kan stå på asfalt i depotet, og dem der kommer med autocampere, de får dem gratis ind.

Så er det jeg spørger mig selv om, hvad får jeg ekstra for det der er til "alles bedste" som Tommy Kjær kalder det i hans indlæg - indenting, synes jeg. Jeg har altid stået på asfalt i Padborg (landingspladsen - af en eller anden grund kalder HMS det for græs - men det er lige så hårdt som asfalt), og hvorfor er det til alles bedste, at jeg skal betale for dem der kommer med autocampere kan komme gratis ind?

Jeg synes det er mere fair, at man skal betale for det man vil have. Grundniveauet med en plads på græs er helt ok for mig. Hvis man så ønsker at stå på asfalt, så betaler man et eller andet for det, og hvis man vil ha' en autocamper med ind, ja, så betaler man for den.

Så forstår jeg heller ikke, hvordan det kan være at det er så forholdsvis dyrere at lave et baneløb for biler sammenlignet med motorcykel - der skriver Frank godtnok, at han mener det er fordi der er forskel på forsikringerne i forbindelse med arrangementerne - men der er altså 1.000 kr i forskel, så det er en dyr forsikring.

Jeg synes alt i alt ikke det er en rigtig fordelingspolitik - jeg kaldte det "socialdemokratisk fordelingspolitik, og det er måske det der er faldet nogen for brystet - det ved jeg ikke.

Hvis du har været inde på HMS via linket tidligere, har du nok bemærket, at jeg har slettet mine indlæg. Hvorfor har jeg nu gjort det?

Når en indlægsholder som Tim, som jeg ellers altid har anset for at være en fornuftig fyr, begynder at skrive at jeg kalder nogen "inkompetente og røde lejesvende" så er det en fordrejning af mine ord, som jeg ikke vil være med til.

Så får den hele armen fra Carsten Warnich - hele hans svada vil jeg ikke kommentere, men han stiller det helt konkrete spørgsmål - hvordan jeg kan være formand for en mærkeklub? - Kære Carsten, det kan jeg fordi vi i MG klubben er modtagelige for argumenter. Hvis vi tager en beslutning, og der er gode argumenter eller general modstand mod den, så er jeg (og heldigvis også den øvrige bestyrelse) villige til at se på det igen, og lave beslutningen om.

Jeg tror, vi i MG klubben er noget mere åben for kritik/diskussioner end HMS.

Som jeg har skrevet i overskriften, er jeg havnet i noget af en vridemaskine, men you can't win'm all.

Var det det værd?...næææ, sikkert ikke