19 juni, 2007

Så er Juli bladet videre

Der har godt nok stået lidt andet end MG racer på programmet i den seneste tid.

Min datter Mie og jeg deltog i weekenden i Als løbet - med en vis succes - vi vandt løbet lørdag. De laver nogle store og gode løb på Als, de Sønderjyder - de fortjener al den ros de kan bære hjem.

Jeg havde om tirsdagen før løbet været så uheldig at "skvatte" på fordækket af en sejlbåd, så jeg humpede - og humper stadig - rundt på et halvstift ben, som jeg kun kan bøje en smule. Det vanskeliggør ærligt talt ind- og udstigning i A'eren noget, så vi tog Metroen. Det viste sig, at det ikke var et helt skidt valg, for det var vist den mest regnfulde lørdag længe, så Mie og jeg vi hyggede os i go' varme inde i den lille, men fuldstændigt tætte bil - dejligt!!! - og jeg synes faktisk det er en sød lille bil.

Men som sagt, vi var så ubeskedne at løbe med 1. pladsen. Så dejlig weekend.

Nu står Silverstone for døren. Jeg tager sammen med 4 andre flyveren over fredag morgen tidligt - jeg har endnu aldrig været på Silverstone, så det glæder jeg mig til - og indkøbslisten er klar!!!

...så er jeg netop blevet færdig med at lave juli bladet - så det er sendt videre i trykken og endeligt kan jeg komme videre med at samle bagbremser på min racer.