03 august, 2007

Der sker godt nok ikke meget her på siden!!!

En venlig henvendelse på Fanø-turen i onsdags, og det gok op for mig, at det har han da ret i...der er ikke sket noget i ret lang tid, men jeg og min familie har været på ferie. Hele ferien blev tilbragt i Italien - i lighed med de tidligere år, kørte vi til Lazise ved Garda søen. Ikke mindst nu kendt som hjembyen for Michael Rasmussens cykelbutik...og den er da ihvertfald kendt i Danmark nu.

...nå, men jeg er så småt ved at være igang i garagen igen. De stumper jeg havde med hjem fra Silverstone, passede jo selvfølgeligt ikke sammen, så de er sendt retur, og sidste nyt derovrefra er, at der er en indtil videre ukendt leveringstid fra Kent Cams.

Det skal nu ikke hindre mig i, at gå igang med motoren. Den er delvis skilt ad, og man kan godt mærke forskel på de to motorer jeg har - den ene er gammel og aldrig renoveret, så alle skruer sidder fast...godt fast. Den anden motor er renoveret for ikke længe siden, så her går det hele let.

Der er også stor forskel på topstykkerne. Det ene er støbning 12G202 (fra den gamle motor) og det andet er støbning 12G295 - begge to må bruges i 65 klassen.

Billederne viser meget tydeligt forskellen på de to støbninger - forbrændingskamrene er meget forskellige i formen og indsuningsportene er også meget forskellige. Se f. eks. på de to indsugningsporte - den ene lille og 4-kantet, den anden væsentligt større og rund, kun med en lille kant der skal slibes væk.

Der skal klart arbejdes noget mere på 12G202, før det får en fornuftig facon.

Jeg har besluttet mig for at få begge topstykker blæst med aluminium, for at få dem renset helt i bund, så jeg belært af andres erfarringer kan få konstateret, om der er revner i metallet nogen steder - det får jeg gjort først i næste uge.

Og så lader det til, at jeg er den eneste race-interesserede tilbage i Jylland i denne weekend, alle andre er taget, eller tager til København.
Jeg synes bare ikke jeg vil tilbringe hele weekenden derovre, så jeg bliver her....med mindre du da kører lige igennem Vejle søndag morgen, og tilbage igen søndag aften og har en ekstra plads, så.....ku' du da ringe, og vi kunne "fælle" benzinen og broen!