21 februar, 2008

Nu er det jo ikke race det hele...

Det er jo også forår lige om hjørnet, så A'eren skal ha' lidt opmærksomhed.

Jeg har et stykke tid haft lædersæder liggende til den. Jeg har endnu ikke sat dem i, fordi jeg synes de vinylsæder der har siddet i den fra ny fungerede ret fint, men hen på efteråret begyndte førersædet at revne, så nu skal det altså være.

Man føler sig bare lidt som en vandal, når man skærer de gamle betræk, der har gjort sit, i stykker, men det var den eneste måde jeg kunne få dem af på, uden at ødelægge formeget af indmaden. Ikke fordi jeg skal bruge den gamle indmad, men det er meget godt, at se hvordan det er lavet, og det er godt at have de gamle stumper til at klippe de nye efter.

Da jeg kom ind under betrækket, kunne jeg godt se, at her havde jeg ikke været, da jeg renoverede bilen - stativerne trængte til en omgang afslibning, hvilket jeg så har gjort her i aften. Nu har de fået grunder og er blevet malet sorte igen, så nu holder de de næste 50 år.

Det lykkedes mig at få lirket de små trælister af, dem der sidder i bunden af ryglænet, så jeg også her havde en skabelon at skære nye efter.

Imorgen eftermiddag går jeg så igang med at beklæde sæderne med det nye betræk...så fortsættelse følger...