11 maj, 2009

Mit nye projekt...

Jeg er lige snart klar med min nye bil til Historisk race.


Nå, ok - billederne er fra i lørdags, hvor vi lavede en firmaudflugt til Folkeracebanen i Kolding, i anledningen af folkerace's landsdækkende åbent hus.

Jeg vil sige, at med hensyn til kreativitet for at holde bilerne kørende, så for det foklefærd karakteren "UG" - alt kan tilsyneladende klampes sammen og køre igen.

Bl.a. så vi en Toyota Supra (det var ihvertfald det vi gættede på det var) der tabte et forhjul. Først sad det fast, og så brækkede det af. Vi var temmeligt sikre på, at den bil ville ikke komme ud at køre igen, men efter en meget kort tur på en donkraft, og en eller anden operation vi ikke kunne se, kørte bilen igen.

Men én ting er helt sikker - de har det sjovt, og skulle jeg vælge en eller anden form for race, når jeg ikke gider det pis jeg har holdende i garagen, så kunne det godt være folkeræs var en mulighed.

...

Nå, men jeg har fået skaffet en ny blok - det vil sige, jeg har købt to. Det viste sig, at det faktisk er noget sværere at få den rigtige 1098 blok end jeg troede, så da jeg er faldet over to, uafhængigt af hinanden, så har jeg købt begge to.Det var iøvrigt et lidt medtaget stempel jeg hev ud af den ødelagte cylinder. Låseclipsen var brækket i tre stykker - det ene af stykkerne havde fundet vej gennem krydspinden, derfor er væggen ødelagt i begge sider.