03 juli, 2008

Sommer og pause

Nu er det vist ved at være sommer - jubilæet i MG klubben er godt overstået. Min deltagelse begrænsede sig dog til arrangementet om aftenen på Pejsegården. En hyggelig aften, hvor både kendte og ukendte medlemmer spiste og hyggede sig.

Raceren holder ferie nu - jeg er blevet færdig med at montere ny karburator og udstødning. Sidst nævnte var ikke helt uproblematisk at få hængt op, så bilen overholdt de 10 cm i frihøjde. De sidste samlinger i bunden måtte enten slibes ned, eller bankes vandret. Men nu sidder udstødningen helt oppe under bunden hele vejen ned, og den er lige over 10cm fri af vejen.

Næste løb er så Københavns Grand Prix, først i august.

Jeg vil her på kanten af sommerferien gerne takke alle dem der har vist interesse for mit racerprojekt - både dem der har været så interesserede, at de har skudt penge i projektet i form af sponsorater, men også dem der har været ude og kikke på løbene, samt dem der følger med her på siden.

Her er lige to billeder fra HMS.dk fra Ring Djursland.

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

Hej Ole

Vi glæder os til at se dig i Staden i weekenden. Så lige dit indlæg mht frihøjde og jeg mener ikke at udstødning tæller med! Dvs det er kun chassis der skal være 10cm over jorden. Det er dog udfra hukommelsen.
Har lavet lidt arbejde på Granny så den nu har alu x-flow top og 2xdob. weber, var på rullen igår og det ser fornuftigt ud med godt moment, så vi håber på lidt mere speed.
Det bliver Olav der tager rattet denne gang og så undertegnede igen på JR (hvis alt går godt i CHGP!)og Sturup

vi ses
mvh
erik jensby
TVR Grantura

31.7.08  
Blogger Ole Aaen said...

Du har delvis ret - selve lydpotten er fritaget, men manifold og afgangsrør skal være 100mm over jorden - ellers blir man disket!!!

31.7.08  

Send en kommentar

<< Home