01 november, 2011

Ingen fortrydelsesret

Vi, min kone og jeg, har nogle gode venner, som vi har været i Italien sammen med utallige gange, og som vi ser af og til her hjemme også. De har en søn som er cykelrytter på et meget højt niveau - så højt, at han kørte med om verdensmesterskabet for u-23 ryttere.

Han var én af dem der skulle satses på, men da det kom til stykket faldt holdet lidt igennem, og var ikke istand til at yde ham den støtte han havde brug for på sidste omgang og frem til målstregen.

Da han kom i mål var han naturligvis skuffet, og med en mikrofon stoppet helt op under næsen, fik han sagt noget mindre heldigt om holdkammeraterne - guf for en journalit men iokke godt for holdånden, og han fik da også læst og påskrevet af landstræneren - på en intern evaluering.

Men det var sagt, det var spredt og det var registreret.

Hvor vil jeg hen med alt det her?

Jo, jeg sad igår og læste MG bladet fra den sjællandske klub, hvor en af mine konkurrenter ved Københavns Grand Prix, der også kørte i en Midget, skriver et stykke om hans oplevelser inde omkring Fælledparken.

I kampens hede kører en englænder op bag i hans Midget - og det er ikke umiddelbart iorden, da vi skal passe på hinandens biler, men senere i ryttergården får køreren i bilen der lavede bulen så en f... finger - "uhelldigvis blev det vist på TV" skriver han så videre.

Men her kommer så en af mine pointer - det var måske ikke uheldigt det blev vist i TV.

For som cykelrytteren tidligere, har han forhåbentligt lært, at sådan gør man bare ikke.

Begge tilfælde blev dokumenteret, og det er trrigtigt træls - men så må man tage konsekvensen og sige undskyld.

For den opførsel dur ikke - det er ikke vejen frem hvis man vil have venner.

Sådan er det overalt - men måske specielt i en lille flok som både cykelryttere og os der kører rundt med det historiske racer-cirkus.

Nå, det var nok filosofi...jeg skal ud og male min Metro motor