03 august, 2015

Sidste chance for test inden….

Onsdag og torsdag aften gik lige på de høje…og sene, nagler, for at få samlet Hondaen færdig, men den blev samlet, og den blev teststartet, dog ikke før fredag morgen, af hensyn til naboerne, der måske ikke synes det er helt så vigtigt med min motorcykel, som med deres nattesøvn.
Men fredag morgen i sidste uge, startede Hondaen - let. Jeg ville ikke være bange for at stille op i et løb med LeMans-start, den skal bare løbes 3-4m, i første gear, og op i sadlen, og den kører.

Fredag eftermiddag gik den så østover mod CHGP.

Efter et lille stop på motorvejen, hvor turboslangen hoppede af Jumpyen…pis. Måske skulle der lige knyttes en lille kommentar mere til Jumpyen, for efter turen nordpå til Thisted for at få fræst stempeltoppene, bogstaveligt lige da jeg kom hjem, faldt den bagerste lydpotte af, så det lettere pressede værkstedsprogram blev udvidet af en udskiftning af hele udstødningssystemet…det havde jeg egentligt godt kunnet undvære, men trodsalt er det bedre der end på vej til Belgien senere på måneden.

Nå, men ankommet til København, blev jeg modtaget af mine gode venner Peder og Kirsten fra Skive, der begge kører klassisk race på henholdsvis en Westlake Triumph og en Norton, så min Triumph, som jeg naturligvis også havde taget med var i godt selskab.

Det var med nogen spænding jeg trillede ud til første opvisningsrunde på Hondaen, men alle betænkeligheder blev gjort til skamme. Cyklen kørte eksemplarisk.

En sjov lille sammenligning iøvrigt.

Jeg kørte på Triumphen lørdag eftermiddag til 2. opvisning, og der havde jeg lidt problemer med at følge en Gilera 500, i svingene var det intet problem, men på langsiden kunne jeg ikke følge ham. På Hondaen var det ikke noget problem, der kunne han ikke være med, så Hondaen er hurtig.

Alt i alt en fremragende testmulighed af Hondaen, der efter et lille service vil være klar til årets store prøve - Gedinne i Belgien.

…og ja, jeg er sat på startlisten, sammen med en hel masse andre Honda'er

Foto: Mie